Kako kupiti?

 

NAŠE PROIZVODE MOŽETE NARUČITI PREKO WEB SHOPA ILI MOŽETE NAS POSETITI LIČNO U NAŠOJ MALOPRODAJI.

UKOLIKO NARUČUJETE PREKO WEB SHOPA:

NAKON PREDATE NARUDŽBINE NAŠE LJUBAZNE KOLEGE ĆE BITI SLOBODNI DA VAS KONTAKTIRAJU E-MAILOM ILI TELEFONOM U RADNOM VREMENU, RADI POTVRDE PORUDŽBINE,I DAVANJA TAČNE INFORMACIJE KADA DA OČEKUJETE PAKET NA VAŠOJ ADRESI, I NARAVNO AKO IMATE DODATNA PITANJA UVEZI PROIZVODA MOŽETE DA DOBIJETE SVE INFORMACIJE.
MOŽE DA SE DESI DA TRAŽENI PROIZVOD TRENUTNO NEMAMO NA LAGERU, I
U TOM SLUČAJU ĆETE ISTO DOBITI INFORMACIJE KADA OČEKUJEMO DA STIGNE ROBA U NAŠ MAGACIN.

PROIZVODE MOŽETE NARUČITI I TELEFONOM NA
011-4118920
063-535-503 ILI 064-222-4091

RADNIM DANIMA OD 9.00-18.30 ČASOVA 

ILI LIČNO PREUZETI U NAŠOJ MALOPRODAJI NA BULEVARU JNA 262 BEOGRAD-SELO RAKOVICA
RADNIM DANIMA OD 9.00-18.30 ČASOVA 

POŽELJNO JE PROVERITI TELEFONOM PRE DOLASKA DOSTUPNOST PROIZVODA.

NAČIN PLAĆANJA:
FIZIČKA LICA - GOTOVINOM ILI
PLATNIM KARTICAMA-U NAŠOJ MALOPRODAJI 
PRAVNA LICA I PREDUZETNICI- BEZGOTOVINSKI NAKON DOBIJANJA PROFAKTURE, PLATNIM KARTICAMA ILI GOTOVINSKI UZ GOTOVINSKI RAČUN

 

NE ZABORAVITE, 100% SIGURNA KUPOVINA!

 

 

Uslovi online kupovine

 

Poštovani potrošači,
molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe SPIDER AUTO d.o.o. internet sajta. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

SPIDER AUTO d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od Vaše poslednje posete. 
 

Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.autooprema.co.rs i svim njegovim sadržajima.

Potrošač je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih potreba.

Prodavac je SPIDER AUTO d.o.o.

SPIDER AUTO d.o.o. na sajtu sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje našeg sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu www.autooprema.co.rs, vlasništvo su SPIDER AUTO d.o.o. i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.


Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.


 

NAKON PREDATE NARUDŽBINE NAŠE LJUBAZNE KOLEGE ĆE BITI SLOBODNI DA VAS KONTAKTIRAJU TELEFONOM ILI E-MAILOM, RADI POTVRDE PORUDŽBINE, I DAVANJA TAČNE INFORMACIJE KADA DA OČEKUJETE PAKET NA VAŠOJ ADRESI, I O TROŠKOVIMA DOSTAVE.

 NARAVNO AKO IMATE DODATNA PITANJA UVEZI PROIZVODA MOŽETE DA DOBIJETE SVE INFORMACIJE TELEFONOM ILI E-MAILOM.


MOŽE DA SE DESI DA TRAŽENI PROIZVOD TRENUTNO NEMAMO NA LAGERU, I
U TOM SLUČAJU ĆETE ISTO DOBITI INFORMACIJE KADA OČEKUJEMO DA STIGNE ROBA U NAŠ MAGACIN.

PROIZVODE MOŽETE NARUČITI I TELEFONOM NA
011-4118920
063-535-503 ILI 064-222-4091

RADNIM DANIMA OD 9-18.30 ČASOVA 

ILI LIČNO PREUZETI U NAŠOJ MALOPRODAJI NA BULEVARU JNA 262 BEOGRAD-SELO RAKOVICA
RADNIM DANIMA OD 9-18.30 ČASOVA 

 

NAČIN PLAĆANJA U MALOPRODAJI:
FIZIČKA LICA - GOTOVINOM ILI
PLATNIM KARTICAMA-U NAŠOJ MALOPRODAJI 
PRAVNA LICA I PREDUZETNICI- BEZGOTOVINSKI NAKON DOBIJANJA PROFAKTURE, PLATNIM KARTICAMA ILI GOTOVINSKI UZ GOTOVINSKI RAČUN

 

 

Cene

 Sve cene navedene na sajtu su sa uključenim PDV-om. Bez troškova transporta. Cene dostave mogu varirati u zavisnosti od količine i težine paketa.

 

Sve cene su date u dinarima. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine.

 

Nakon toga, kada Vaša porudžbina dođe do obrade, kolege će Vas kontaktirati I obavestiti o prijemu porudžbine, takođe dobićete tačne informacije o troškovima i načinu slanja paketa, kao i o očekivanom vremenu isporuke.

 

Tek nakon dostavljanja potvrde od strane SPIDER AUTO d.o.o. na mail potrošača, ili putem telefona, ugovor o prodaji se smatra zaključenim.

 

 U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu ( artikal trenutno nije dostupan ) i zaključimo ugovor, bićete obavešteni putem e-maila ili putem telefona.

 

 

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se realizovati u valuti Republike Srbije – dinarima.

Opis proizvoda

SPIDER AUTO d.o.o. nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, SPIDER AUTO d.o.o. ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.Dostupnost artikala prikazana na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u maloprodajnom objektu. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi telefonom 011/4118920, 063/535-503, 064/222-4091 ili e-mailom na office@spiderauto.co.rs

 

Isporuka i garancija

Proizvodi koje poručite u našem web shopu, mogu biti isporučeni posredstvom pošte ili kurirskih službi, a plaćate ih prilikom preuzimanja (gotovinom) ili možete lično preuzeti u našoj maloprodaji i platiti gotovinom, čekovima ili platnim karticama, ili možete platiti po predračunu bezgotovinski.

 


Za sve porudžbine troškove isporuke snosi kupac.


Poručeni proizvod/proizvodi biće vam isporučeni u roku od 2 do 7 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane SPIDER AUTO d.o.o. Moramo ponovo da napomenemo da prva e-mail poruka je automatska, nakon toga dobijate još jedan mail sa detaljima i troškovima isporuke, ili dobijete telefonski poziv od SPIDER AUTO doo. Rok isporuke se računa od prijema 2. maila sa detaljima isporuke ili telefonskog razgovora.

 

 

 Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

 


Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba, Potrošač je dužan da nakon preuzimanja odmah otpakuje i detaljno vizuelno pregleda isti, da bi se uverio da li postoje fizička oštećenja. Moramo da napomenemo da kuriri brze pošte nisu dužni da sačekaju dok proverite ispravnost proizvoda.

 

Ukoliko postoje fizička oštećenja nastala u transportu, Potrošač je u obavezi da nakon prijema pošiljke najkasnije 15 minuta obavesti SPIDER AUTO d.o.o. na telefone: 011/4118920, 063/535-503, 064/222-4091 

 
NAPOMENA: Gore navedeno se odnosi na garanciju isporuke.
 

Garancija na ispravan proizvod:

Ukoliko niste sigurni koji artikal odgovara Vašem vozilu, i slučajno pogrešno ste naručili model, naravno zamenićemo za odgovarajući. Bitno je samo da nam javite odmah nakon preuzimanja paketa ukoliko nešto nije u redu.

SPIDER AUTO d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode kupljene za pogrešno vozilo ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na web sajtu. Naravno,  želimo da Vam izađemo u susret, ukoliko ste pogrešan artikal poručili,  i zamenićemo pogrešno naručen artikal za odgovarajućim, ali troškove transporta u oba pravca snosi kupac.

 

 

 

REKLAMACIJE

 

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju


Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem telefona na broj 011/ 4118-920, 063/535-503, 064/222-4091 ili e-maila na adresu: office@spiderauto.co.rs   Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili, dok se drugačije ne izjasnite, što se može uraditi u bilo kom momentu.


Odustanak od ugovora

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana od dana dostavljanja naručenog proizvoda, bez navođenja razloga.Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i,  u originalnoj ambalaži, sa svim dodacima.

 


Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Procenat oštećenja utvđuje ovlašćeno lice u SPIDER AUTO d.o.o., te se za utvrđeni procenat umanjuje iznos koji se vraća potrošaču. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca u tolikoj meri da se proizvod više ne može prodavati, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

 

Ukoliko vraćen proizvod je neoštećen i u potpunosti je adekvatan za dalju prodaju, SPIDER AUTO d.o.o. je dužan da vrati cenu proizvoda kupcu, najkasnije u roku od 14 dana, bez troškova transporta. Troškove transporta snosi kupac u oba pravca. 

 

Privatnost podataka

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova je od najvećeg značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa SPIDER AUTO d.o.o.  usklađene sa propisima Republike Srbije, a takođe prate intenciju GDPR.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju Vaš identitet, npr. Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail. SPIDER AUTO d.o.o. ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili.

Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.

 


SPIDER AUTO d.o.o. preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurali lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.


Kada pristupite web sajtu SPIDER AUTO d.o.o., opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

 

 

  

Saglasnost

Ostavljanjem mail adrese dajete saglasnost da Vam se obaveštenja i dokumentacija šalju u elektronskom obliku, na mail adresu koju ste ostavili. SPIDER AUTO d.o.o. će komunicirati sa Vama putem elektronske pošte (email) ili telefonom.

Zabrana zloupotrebe sajta

Korisnicima našeg internet sajta nije dozvoljeno da:
 
- Ometaju i/ili onemogućavaju bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja;

- Objavljuju i/ili prenose na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim se može inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima.

-Daju netačne informacije koje se tiču ličnih podataka;

-    Koriste tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljaju da istupaju u ime trećeg lica, firme ili organizacije;

-    Bave se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem koristeći naš sajt;

-  Modifikuju, ometaju, presreću ili hakuju internet sajt u cilju njegovog onesposobljavanja;

-      Koriste specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta.

Ukoliko se prekrši bilo koji od navedenih Uslova mi korisnika možemo onemogućiti da koristi ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Takođe, možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da prijavimo nadležnim organima.


 

 

0