Gumene patosnice ili gumene patosnice kadice?


	
Čuvanje unutrašnjosti našeg vozila, čistim,  po hladnom i vlažnom vremenu iz dana u dan je težak zadatak. 
 
Uz to, što više vozimo, to češće moramo čistiti putnički prostor, što troši puno vremena i energije. Međutim, gumene patosnice I gumene patosnice kadice mogu vam olakšati svakodnevni život. Koju vrstu  ćemo odabrati, zavisi od veličine i upotrebe našeg automobila. 
 
 
 
Kvalitetne gumene patosnice su jedni  od najkorisnijih dodataka za svakodnevne automobiliste. Velika prednost je što možemo pronaći garniture koje se tačno uklapaju u naš automobil ili kombi.
 
Gumene prostirke za automobile dobro služe zimi i leti, i mogu brzo da se očiste . Proces čišćenja traje nešto više od nekoliko minuta.
 
Kada birate gumene patosnice, birajte kvalitetne, koje ne stvaraju neprijatne mirise u Vašem vozilu. Modeli proizvedeni u Evropskoj Uniji odgovaraju EU standardima, I ne smaju imati nikave štetne materijale I nikakav neprijatan miris. Gumene patosnice su izrađene tako, da mogu da zadržavaju vodu I sneg ali u manjim količinama. Ivice su podignute oko 0,5 cm.
 
 
Mada, ukoliko želite da budete baš spremni za zimu, pored zimskih guma i antifriza, najbolje da opremite svoje vozilo sa gumenim patosnicama kadicama. 
 
Patosnice kadice imaju rubove oko 2 do 3 cm, i pogodni su za zadržavanje vode i snega u većim količinama.
 
Svi znamo, da zimi nije ni tako lako očistiti sneg sa obuće pre ulaska u automobil, nekad u žurbi nemamo ni vremena za to. Nakon ulaska u vozilo sneg se topi sa obuće, stvarajući vodu na patosnicama. U ovim slučajevima ako koristite gumene patosnice kadice, nemate razloga za brigu. Sav istopljeni sneg će ostati na patosnicama dok ih ne izvadite iz vozila radi čišćenja. Zimi se putevi sole tako da se ne smrzavaju tako lako, stoga je sneg koji unosimo u svoj automobil često prilično slan, što kada se topi, ne čini mnogo koristi šasiji automobila. Da biste sprečili brzu koroziju, možda najbolje rešenje da koristite gumene patosnice kadice ,koje  štite pod automobila. 
 
Važno je napomenuti da radimo sa vrlo preciznom dimenzijskom tačnošću, tako da možemo ponuditi gumene patosnice kadice za mnogo modela putničkih I teretnih  vozila, koja se tačno ukapaju. Materijali koje koristimo su prvoklasne sirovine izrađene posebno za automobilsku industriju.
 
Kako proizvođači proizvode gumene prostirke/patosnice od različitih kvaliteta, to očigledno utiče na njihove prodajne cene. U našem webshopu možete pronaći proizvode od više proizvođača, ali samo onih najboljih.
 
Upotreba gumene prostirke/patosnice posebno je važna tokom zimskih meseci, kada u automobil može ući puno blata i slanog snega. U sušnim mesecima tepih može biti dovoljan, jer šasija automobila nije izložena toliko velikoj opasnosti.
 
 
 

 

0